Knjiga gostov

    Spremljave(ritmi) - styles

 

Naša ponudba zajema kolekcije SETOV, katere vsebujejo že gotove ritme, zvoke,(performance,Global itd. za KORG klaviature,PA serij).Seti vsebujejo vse od ARABSKIH,TURŠKIH,YU,SLOVENSKIH,CRO,GRŠKIH,Disco,Rock'n roll,Techno ter ostalih zvrsti glasbe.Pripravljeni so z vsemi potrebnimi nastavitvami katere se enostavno naložijo v klaviaturo pod LOAD funkcijo in so že pripravljeni za takojšnje igranje.Kolekcija vsebuje več kot cirka 90 SETOV, tako da lahko med njimi najdete vse kar Vam poželi srce in duša.Kolekcije se sproti obnavljajo in dodelujejo,ko pride ven kakšna nova pesem.V dobavi so za POPOLNOMA vse modele klaviatur katere imajo možnost nalaganja ritmov. Tyros3

Spremljave(STYLY) se lahko tudi "Konvertirajo" v različne formate in so tako primerni za vse vrste klaviatur za to delo ustreznim programom.Vendar take posamezne spremljave oz. ritmi ne vsebujejo performanc in samplanih zvokov ampak so vstavljeni standardni tovarniški interni instrumenti klaviatur in delujejo povsem normalno tako kot morajo v vaši klaviaturi.Pozneje lahko zvoke v spremljavi zamenjate po želji oziroma okusu z drugimi instrumenti na klaviaturi ali zamenjate z sampli,ki so vam na razpolago. Izdelujemo pa tudi spremljave po naročilu,ki pa se od ostalih razlikujejo tudi po tem,da so izdelani v taki kombinaciji ritma,da lahko klaviaturist po namestitvi ritma na klaviaturo, spremeni stil igranja spremljave. Tako lahko primer iz TURBO FOLK polke le z nekajnastavitvami dobimo BEAT POLKO, TECHNO POLKO, CRO POLKO itd.Za taka urejanja ritmov je potrebno seveda vsaj nekaj osnovnega znanja o klaviaturi.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

    
Vse ostale spremljave so enake spremljavam po naročilu,le da so omejitve kombinacije enega ritma v več zvrsti,ker so intro,fill in variacije izdelane večina točno za določeno skladbo izvajalca.Vse funkcije so v celoti kompatibilne z vašim modelom klaviature za katero ste naročili materijal.Vse spremljave so narejene na najvišjem nivoju in z vrhunsko opremo nastavljene na standard in takojšnjo uporabo.Po želji in okusu se seveda lahko vse nastavitve nastavijo drugače tudi ročno,ker niso zaklenjene kot to naredijo drugi izdelovalci in firme seveda z namenom razpečevanja.
Internationalni ritmi so spremljave katere so izdelane tovarniško oziroma že nameščene v klaviaturah ob izdaji in kakršne pač proizvajalec modela klaviature ponuja brezplačno ali prodaja malo preurejene  dodatno z njegove strani.

Konventirani ritmi pa so spremljave predelane v format kakršnega podpira vaš model klaviature in so prav tako vrhunske izdelave ter obdelani dodatno. Na ta način je možno vse ritme med vsemi modeli klaviatur nameščati medsebojno oziroma od enega modela na drugega in obratno.


 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerZa lažjo predstavo kvalitete ritmov se bodo tukaj nahajali DEMO Posnetki v MP3 formatu.

Zaradi ogromnega števila ritmov nimamo objavljenega kataloga, ker jih je enostavo preveč.Dobavljivi pa so za vse pesmi.
Trenutno je še zadeva posnetkov v pripravljanju


Logo