Knjiga gostov


        Pozdravljeni in dobrodošli vsi obiskovalci naše spletne strani !    Dobrodošli  na prenovljenih straneh Duo Gem. Odločili smo se za grafično prenovo naše spletne strani, na kateri boste lahko našli podatke, opise, nasvete in trike za različne klaviature npr. KORG, YAMAHA,GEM,ROLAND,TECHNICS,CASIO in druge. V osnovi je stran namenjena zvočnim samplom, spremljavam in tudi MIDI datotekam, katere  so primerne in urejene za vse modele in serije klaviatur.

Veliko zvočnih samplov, spremljav in MIDI datotek bo na spletni strani v audio obliki, kot DEMO posnetek, katerega si boste lahko predvajali in si tako lažje predstavljali kaj Vam ponujamo.

Spletna stran je še v fazi nadgradnje, sama vsebina strani pa se bo pogosto  dopolnjevala z najrazličnejšimi novitetami, katere bodo dobrodošle pri  vsakem, tako amaterskem, kot tudi profesionalnem klaviaturistu oziroma glasbeniku.
V upanju, da boste na strani našli željene informacije, Vas lepo pozdravljamo in Vam želimo vse najboljše ter veliko razvedrila in uspeha ob ustvarjanju glasbe!


 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Duo Gem